Фламбування-елемент шоу термін «фламбування» прийшов до нас із Франції, в перекладі означає обпалити полум’ям




Дата конвертації09.09.2018
Розмір4,01 Kb.

ФЛАМБУВАННЯ-ЕЛЕМЕНТ ШОУ

Термін «фламбування» прийшов до нас із Франції, в перекладі означає - обпалити полум’ям.

Фламбування - спосіб приготування їжі чи, частіше, кінцевий етап приготування, що полягає в обробці страви палаючим спиртом.


Найчастіше фламбування використовують для м’ясних страв, щоб надати їм присмаку, який схожий на той, що виникає під час приготування на вогнищі .

Також фламбують десерти, але тут це виключно видовищний ефект - коньяком, віскі або бренді збризкують не саму страву, а посуд.

Морозиво “фламбе”

Млинці “фламбе”

Банани “фламбе”

Завжди цікаво спостерігати за тим, як офіціант довершує створену кухарем страву на очах у глядачів, але на багато цікавіше, якщо він при цьому працює з живим вогнем. Наш офіціант не дасть занудьгувати гостям і пригостить їх прекрасним десертом в кінці шоу.

Класичний млинець креп-сюзетт (политий соком апельсина з цедрою і фламбаваний лікером Гран-Марньє )

Фрукти “фламбе”

Цей спосіб подавання вносить різноманітність в обслуговування гостей і дає можливість відчути аромат страви, що готується.

Фламбування є вищим кулінарним шиком. Кілька хвилин вогняної феєрії і перед захопленими поглядами присутніх постає коронна страва. Фламбування – це яскраве шоу.



База даних захищена авторським правом ©uchika.in.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка