Приготування млинчиків з різними начинками




Дата конвертації16.02.2019
Розмір5,34 Kb.

Тема розділу:

  • Они хранили в жизни мирной
  • Привычки милой старины:
  • У них на масленице жирной
  • Водились русские блины.
  • А.С.Пушкин
  • “Євгений Онегин”

Тема уроку:

  • Приготування млинчиків з різними начинками

Навчити учнів формувати млинчики різних форм;

  • Мета уроку:

Актуалізація опорних знань

  • Актуалізація опорних знань

Сировина для приготування млинчиків - напівфабрикат (оболонка)

Сировина для приготування млинчиків (фірмових) - напівфабрикат (оболонка)

Рекомендації

  • Якщо налисники розриваються і не знімаються зі сковороди, можна додати до тіста яйця, кількість яких можна визначити пробним смаженням 1-2 порцій

Обладнання для приготування млинчиків на великих підприємствах громадського харчування

Обладнання та інвентар для приготування млинчиків на малих підприємствах харчування

Види начинок

Пояснення нового матеріалу

  • Пояснення нового матеріалу

Форми млинчиків

Форми млинчиків

У формі вузлика

Закріплення вивченого матеріалу

  • Закріплення вивченого матеріалу

Демонстрація робочих рухів

  • Демонстрація робочих рухів

Закріплення вивченого матеріалу

  • Закріплення вивченого матеріалу

Виключи зайве

Завдання для самостійного виконання

  • І бригада – млинчики з сиром (валиком)
  • ІІ бригада – млинчики з картоплею (трикутником)
  • ІІІ бригада – млинчики з капустою (конвертиком)

Завдання підвищеної складності



База даних захищена авторським правом ©uchika.in.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка