Экономика



Скачати 433.5 Kb.
Сторінка1/18
Дата конвертації13.01.2022
Розмір433.5 Kb.
#88453
ТипМетодичні вказівки
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   18
Методичка для тестов по экономике
лек 5, лек 5, FDSKH9

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

ЛУГАНСЬКИЙ НАЦИОНАЛЬНІЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ


Кафедра економіки підприємства і управління трудовими ресурсами
ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ

Методичні вказівки для оцінки

поточній успішності для студентів факультету харчових технологій по спеціальностях «Технологія зберігання, консервації і переробки м'яса»

і «Технологія зберігання, консервації і переробки молока»



Луганськ — 2010

УДК 658 (076)


Ружинська І.В., Столяров В.В., Хуторськой П.О. Економіка підприємств галузі. Методичні вказівки для оцінки поточної успішності для студентів факультету харчових технологій по спеціальностях «Технологія зберігання, консервації і переробки м'яса» і «Технологія зберігання, консервації і переробки молока». – Луганськ, ЛНАУ, 2010. – 58 с.
Рецензент: завідувач кафедри статистики і економічного аналізу Луганського національного аграрного університету, кандидат економічних наук – О.В.Кочетков.

Дані методичні вказівки є посібником для оцінки поточної успішності і перевірки самостійної роботи студентів відносно базових понять і практичного вживання знань по дисципліні «Економіка підприємств галузі».

Розглянуто і затверджено Методичною комісією економічного факультету Луганського національного аграрного університету, протокол № 8 від 11 травня 2010 р.

ЗМІСТ
Вступ ………………………………………………......................................................................4



Тема 1. Економічні ресурси, авансований капітал, їх суть, значення

і місце в господарській діяльності…........................................................................................5

Тема 2. Виробничі і фінансові результати діяльності

підприємств ..................................................................................................................................6

Тема 3. Підприємство як суб'єкт господарювання .............................................................14

Тема 4. Персонал і продуктивність праці .............................................................................20

Тема 5. Оборотні кошти виробництва, єство, значення, місце і роль

у кругообігу економічних ресурсів .........................................................................................24

Тема 6. Основні засоби виробництва, єство, значення і роль в кругообігу

виробничих ресурсів. Відтворення основних засобів..........................................................27

Тема 7. Матеріально-речові елементи виробництва і ефективність

їх використання ........................................................................................................................31

Тема 8. Інтенсивність розвитку аграрних підприємств ....................................................34

Тема 9. Інновації, науково-технічний прогрес, їх значення і економічна

ефективність ...............................................................................................................................39

Тема 10. Інвестиції, їх єство, значення в розширеному відтворенні

і економічна ефективність .......................................................................................................40

Тема 11. Витрати виробництва, собівартість продукції, робіт, послуг

і методика їх визначення ..........................................................................................................42


Скачати 433.5 Kb.

Поділіться з Вашими друзьями:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   18




База даних захищена авторським правом ©uchika.in.ua 2022
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка