Спеціальність 05170112 “харчові технології”



Сторінка1/9
Дата конвертації20.03.2017
Розмір0.87 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9

Спеціальність 7.05170112

“ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ”



Галузь знань: 0517 “Харчова промисловість

та переробка сільськогосподарської

продукції”

Освітньо - кваліфікаційний рівень: спеціаліст

Освітній рівень: повна вища освіта

Кваліфікація: інженер - технолог

Узагальнений об’єкт діяльності: організаційно - управлінська, виробничо

- технологічна, інженерно - дослідна,

проектно - технологічна, маркетингова,

комерційна та педагогічна діяльність у

закладах ресторанного господарства,

навчальних та науково - дослідних

установах щодо забезпечення

ефективності виробничих процесів та

підготовки кадрів відповідного спрямування



Перша вища освіта на базі: бакалавра однойменного напряму

Термін підготовки: 1 рік

Форми навчання: денна, заочна
Вимоги до професійного відбору вступників

Підготовка спеціалістів за фахом "Технологія харчування" здійснюється на основі базової вищої освіти за напрямом "Харчова технологія та інженерія".

Для забезпечення ефективності реалізації завдань освітньої і професійної підготовки, які визначені в освітньо - кваліфікаційній характеристиці при відборі студентів ставляться вимоги щодо їх здібностей і підготовленості у вигляді системи знань, умінь і навичок, визначених програмою базової освіти за напрямом "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування "Технологія харчування" і підтверджених результатами державної атестації з використанням загальнодержавних методів комплексної діагностики – комплексного державного екзамену.



Освіту за спеціальністю "Технологія харчування" продовжують студенти, які отримали кваліфікацію "Бакалавр" за спеціальністю "Технологія харчування".
Галузь та основні об'єкти професійної діяльності фахівців

Фахівці призначені для роботи на посадах спеціалістів - професіоналів (нижчого, середнього та вищого в ієрархічній структурі організації) в підприємствах сфери торгівлі, закладах ресторанного господарства, послуг (включаючи структурні підрозділи) різного розміру, форм власності та організаційно - правових форм господарювання, зовнішньоекономічних організаціях та інших підприємствах. Вони можуть також працювати в маркетингових фірмах, інформаційно - обчислювальних центрах, проектних організаціях, у центрах зайнятості, консалтингових фірмах, довірчих товариствах (трастах), інвестиційних і страхових компаніях.

Фахівці з вищою освітою освітньо - кваліфікаційного рівня спеціаліст зі спеціальності "Технологія харчування" використовуються на керівних та професійних посадах.



Крім вказаних галузей господарства і сфер трудової діяльності фахівці призначені для роботи спеціалістами у матеріально - технічному забезпеченні та заготівлі, збуті продукції.
Дисципліни спеціальності:

з/п

Назва дисципліни

К-ть годин

Питома вага, %

Кафедра

1

Спецкурс "Технологія харчування"

216

23,5%

Технології харчування

2

Екологія та харчування

162

17,6%

Технології харчування

3

Економіка закладів ресторанного господарства

108

11,8%

Технології харчування

4

Логістика у ресторанному господарстві

108

11,8%

Технології харчування

5

Основи виробничого дизайну

81

8,8%

Технології харчування

6

Технологічне проектування закладів ресторанного господарства

81

8,8%

Технології харчування

7

Бізнес - планування у ресторанному господарстві

54

5,9%

Технології харчування

8

Охорона праці у ресторанному господарстві

54

5,9%

Технології харчування

9

Фізичне виховання

54

5,9%

Фізичного виховання




Всього

918

100,0%




Каталог: upload -> Dostyp%20po%20osviti -> Spets
upload -> Київський національний лінгвістичний університет базові навчально-методичні матеріали
Spets -> Спеціальність 01020302 “фізична реабілітація”
Dostyp%20po%20osviti -> Спеціальність 03060101 “менеджмент організацій І адміністрування”
Dostyp%20po%20osviti -> Реабілітолог фахівець, що підвищує якість життя хворого сьогодні тяжко уявити сучасний лікарняний заклад без таких фахівців, як хірург, уролог, оториноларинголог, гінеколог та ін. А ось реабілітолог у штаті лікарні рідкісне явище
Dostyp%20po%20osviti -> Спеціальність 02020701 “дизайн” (за видами)
Dostyp%20po%20osviti -> Екологічні проблеми сталого розвитку та збереження навколишнього середовища в контексті навчання студентів
Dostyp%20po%20osviti -> Галузь знань: 0513 “Хімічна технологія та інженерія”
Dostyp%20po%20osviti -> Спеціальність 03060104 “менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”
Dostyp%20po%20osviti -> Становлення й розвиток нанотехнологій у світі і в Україні: використання інтелектуального капіталу, тенденції розвитку Цю тему наша газета піднімала в розгорнутій публікації «Університет


Поділіться з Вашими друзьями:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9




База даних захищена авторським правом ©uchika.in.ua 2020
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка