Вибір ресторанного господарства



Скачати 465.71 Kb.
Сторінка1/6
Дата конвертації23.10.2016
Розмір465.71 Kb.
ТипРеферат
  1   2   3   4   5   6
РЕФЕРАТ

НА ТЕМУ:

«ВИБІР РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»


Виконав

Учень групи 131-132

Подоба А.М.


ЛЬВІВ-2011

План:

  1. Типи та класифікація ресторанного господарства

  2. Вимоги до закладів ресторанного господарства

  3. Мережа закладів ресторанного господарства та її розміщення


1.Типи та класифікація ресторанного господарства

Заклади ресторанного господарства поділяються на типи*5. Тип закладу визначається за сукупністю загальних характерних ознак торговельно-виробничої діяльності, до яких належать:

*5: {Сучасна типізація закладів ресторанного господарства суттєво відрізняється від тієї, яка з'явилася вперше: корчма, шинок, харчевня, трактир. Їх характеристика наведена в глосарії. }

- асортимент продукції;

- рівень обслуговування;

- номенклатура надаваних послуг;

- рівень матеріально-технічної бази.

До сфери ресторанного господарства входять такі типи закладів: ресторан, бар, кафе, кафетерій, їдальня, закусочна, буфет, фабрика-заготівельня, фабрика-кухня, домова кухня, ресторан за спеціальними замовленнями (catering).

Визначення типів закладів ресторанного господарства регламентується ДСТУ 4281:2004 "Заклади ресторанного господарства. Класифікація". Згідно з цим стандартом класифікація ресторанів за різними ознаками наведена на рис. 1.3.

Ресторан - це заклад ресторанного господарства з різноманітним асортиментом продукції власного виробництва і закупних товарів, високим рівнем обслуговування та комфорту в поєднанні з організацією відпочинку і дозвілля споживачів.

У загальнодоступному ресторані продукцію та послуги може одержати будь-який споживач, у закритому - певний контингент: викладачі вищих навчальних закладів, службовці установ та промислових підприємств тощо.



Рис. 1.3. 
Каталог: data -> ukr -> Materialij po navchannu pakynok 4
Materialij po navchannu pakynok 4 -> Звіт по курсовому проекту: 22 ст., 3 рис., 7 посилань, 3 додатків
Materialij po navchannu pakynok 4 -> Реферат з дісципліни "Стратегічне управління" "Аналіз середовища господарської організації" Роботу виконав
Materialij po navchannu pakynok 4 -> Архітектура і мистецтво Київської Русі
Materialij po navchannu pakynok 4 -> "Сутність та процедура банкрутства в Україні "
Materialij po navchannu pakynok 4 -> Організаційні аспекти
Materialij po navchannu pakynok 4 -> "Принципи роботи індикаторних радіовиявлячів"
Materialij po navchannu pakynok 4 -> Реферат з дисципліни " сучасне природознавство. Нові підходи до розгляду справ "


Поділіться з Вашими друзьями:
  1   2   3   4   5   6


База даних захищена авторським правом ©uchika.in.ua 2019
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка