«Яєчні продукти та їх використання. Технологія приготування омлетів. Омлет з томатами та моцарелою», «Гігієнічна оцінка якості яєць та яйце-продуктів. Умови та терміни зберігання»



Сторінка1/2
Дата конвертації23.12.2016
Розмір0.98 Mb.
#4436
ТипПлан-конспект
  1   2
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації

ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг»
Викладач спецдисциплін

Горпинич С. О.
Методична розробка

теоретичного навчання

на тему:

«Яєчні продукти та їх використання.

Технологія приготування омлетів.

Омлет з томатами та моцарелою»,

«Гігієнічна оцінка якості яєць та яйце-продуктів.

Умови та терміни зберігання».





м. Хмельницький, 2013

Зміст




Стор.

Анотація …………………………………………………..

4

Актуальність та доцільність методичної розробки…….

6

План уроку……………………………………………….

12

План-конспект уроку……………………………………..

14

Висновки ………………………………………………….

32

Додатки……………………………………………………

34

Список використаних джерел…………………………...

48

Каталог: attachments
attachments -> Обґрунтування вибору проблеми
attachments -> Обладнання: комп’ютерні слайди, тексти поезій Архілока, Тіртея Актуалізація опорних знань
attachments -> Урок з Зарубіжної художньої культури 11 клас Культова арабо-мусульманська архітектура
attachments -> Склад і функції крові. Лабораторна робота. Мікроскопічна будова крові людини та жаби
attachments -> Серцево судинні
attachments -> Тема: Хімія та їжа Девіз: Хіміки це ті, хто дійсно розуміють світ!
attachments -> План Пояснювальна записка. Тема Науково-теоретична підготовка вчителя фізичної культури. Тема Питання педагогіки та психології в фізичному вихованні
attachments -> Урок Обміркуйте ситуацію


Поділіться з Вашими друзьями:
  1   2




База даних захищена авторським правом ©uchika.in.ua 2022
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка