Звіт про роботу методичної комісії з професії кухар, офіціант у 2013-2014 н р. Методична проблема



Дата конвертації26.10.2018
Розмір0.96 Mb.
ТипЗвіт

Звіт про роботу методичної комісії з професії кухар, офіціант у 2013-2014 н.р.

Методична проблема

  • Створення інформаційно – освітнього середовища відповідно до сучасного розвитку технічної бази підприємств – замовників робітничих кадрів

За рік роботи

  • Частково вивчений асортимент страв ПМХ м. Комсомольська;
  • Розроблені технологічні картки фірмових страв ПМХ м.Комсомольська;
  • Захист перевірочних робіт відбувається згідно асортименту підприємства;
  • На кожному занятті вивчаються та відпрацьовуються фірмові страви підприємств м. Комсомольська.

Напрацювання та випуск авторських міні-посібників для учнів

  • Створені міні – посібники “Приготування страв від підприємств міста Комсомольська”
  • Розроблені технологічні картки страв підприємств харчування м.Комсомольська.
  • Розробленні ККЗ на кваліфікацію кухаря 3 та 4 розрядів, офіціанта
  • 3 – го розряду.

Авторські міні-посібники для учнів

Придбані навчальні фільми та відеоролики

  • Навчальний фільм - тренінг з організації обслуговування від кафе бару “Да - Вінчі”

Придбані навчальні фільми та відеоролики

  • Скрипник Л.В.
  • ТПЇ - 110 шт.
  • Організація обслуговування – 30 шт.
  • Охорона праці – 40 шт.
  • МСП – 60 шт.
  • Професійна етика – 16 шт.
  • Санітарія та гігієна – 26 шт.
  • Лозовюк Л. М.
  • Устаткування громадського харчування – 80 шт.
  • Виробниче навчання - 55шт.
  • Ганонченко І.Ю.
  • Технології – 70 шт.
  • Виробниче навчання – 65 шт.
  • Рибальченко Н.О.
  • Виробниче навчання – 50 шт.
  • Первій Л.В.
  • Виробниче навчання – 56 шт.

Створені мультимедійні презентації

  • Ганонченко І.Ю. - 35 шт.
  • Скрипник Л.В. – 90 шт.
  • Рибальченко Н.О. – 35 шт.
  • Первій Л.В. - 32 шт.
  • Лозовюк Л.М. – 55 шт.

Відкриті уроки та позакласні заходи

  • Майстер – клас «Вироби з мастики».
  • Відкритий урок з в/н “Салати”
  • Провела Рибальченко Н.О.
  • Бінарний урок “Тістомісильна машина”
  • Провели Лозовюк Л.М. та Давидова Р.О.

Відкриті уроки та позакласні заходи

  • Бінарний урок “Страви з картоплі з використанням новітніх технологій”
  • Провели Ганонченко І.Ю. та Скрипник Л.В.
  • Відкритий позакласний захід “Смачні українські вареники” Провели Первій Л.В. та Скрипник Л.В.

Перевірочні кваліфікаційні роботи

Доповідь на засіданні методичної комісії на тему “Сучасні методи обслуговування на підприємствах ресторанного господарства м. Комсомольська”

Участь в обласному конкурсі з професії офіціант на базі ресторану “Каскад”

Участь учнів в обласному конкурсі з професії кухар

Участь у конкурсі “Учень року”

Завдання на наступний рік

  • Продовжити працювати над вивченням
  • асортименту страв підприємств громадського харчування м.Комсомольська.
  • Продовжити відпрацьовувати фірмові страви підприємств громадського харчування м.Комсомольська.
  • Продовжити розробляти міні – посібники, презентації, буктрейлери та навчальні фільми.

Каталог: DOKI
DOKI -> Положення про бібліотеку загальноосвітнього навчального закладу Загальні положення
DOKI -> Яськової Алли Олександрівни з питання: «Особистісно-зорієнтоване навчання та розвиток творчого самовдосконалення учнів»
DOKI -> З досвіду роботи вчителя фізики Салюк Надії Іванівни
DOKI -> Розробив викладач спец предметів
DOKI -> Віруси, їх будова та життєві цикли
DOKI -> Збірник вправ для учнів Міні-збірник вправ професійної спрямованості для учнів з професії «Кухар-офіціант»
DOKI -> Положення про підготовку та захист магістерської (дипломної) роботи студентами спеціальності 03040101 "Правознавство" освітньо- кваліфікаційного рівня "магістр" затверджено на засіданні кафедри державно-правових дисциплін
DOKI -> М. Комсомольська Гоєнко Любов Михайлівна
DOKI -> Для бібліотекарів загальноосвітніх шкіл
DOKI -> Положення про порядок проведення навчання з питань охорони праці, затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці України від 26. 01. 2005 №15, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15. 02. 2005 за №231/10511


Поділіться з Вашими друзьями:




База даних захищена авторським правом ©uchika.in.ua 2020
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка